Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyWork

Farmesik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do zaprezentowania całkiem ciekawy serwer SkyBlock na wersję minecrafta 1.7.4. Serwer powstał 2 dni temu, także każdy z Was kto zacznie grać ma duże szanse na wybicie się :) Przede wszystkim chcę powiedzieć, że komendy na serwerze są całkowicie spolszczone (np. /regulamin, /komendy, /ustawdom, /dom, /czapka itp.), co powoduje miły klimat i polepsza rozgrywkę. Znajdziecie u nas również kilka autorskich dodatków (skryptów).

Liczba slotów wynosi 50, natomiast w najbliższym czasie planujemy ich zwiększenie do 100. Listę głównych komend na serwerze takich jak np. /regulamin znajdziecie pod: /komendy. To tyle, wiem że prezentacja wydaje się być nieco skromna, ale jak wbijecie na serwer to sami się przekonacie, że warto u nas zagrać, więc nie będę się tu nie wiadomo jak rozpisywać :)

Adres IP serwera: sky-work.maxc.pl

Status Serwera (musi być, ale czasami jest zbugowany, także nie zwracajcie na niego uwagi):

image.png

Dorzucam jeszcze kilka screenów ze spawna:

qri3pc.jpg

b8lbi0.jpg

jfyd20.jpg

Opinie na temat serwera są również mile widziane, gdyż na ich podstawie jetem w stanie dowiedzieć się co można zmienić, poprawić itp. ;)

To tyle, zapraszamy.

Opublikowano

mało screenów przedstawiających serwer ( aby spawn), spawn powiedział bym, że pasuje bardziej na frakcje niż na skyblock. Nie widzę w tym serwerze nic nowego/ciekawego / zachęcającego do gry. Skyblock jak skyblock jest ich pełno i są znacznie lepsze. Nie wiem czy opłaca wam się powiększać do 100 slotów bo przypuszczam, że nawet 40 osób u was nie gra

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...